Breaking News

Pages


14 August 2015

Kelebihan Powergold




45 KELEBIHAN Kenapa Perlu Pilih Powergold!!!


1. Produk powergold emas 999.9 Tiada UPAH dan Tiada GST serta untuk emas 916 upahnye MURAH serendah rm50

2. Boleh beli setiap bulan setiap masa dengan harga murah sebagai Ahli 


3. Anda boleh jadi tokey emas dgn modal serendah rm350 sahaja seumur hidup dapat untung sama spt tokey emas yg ada kedai emas rm1juta.

4. Syarikat yang best TIADA PAKSAAN untuk jual/berniaga.. kerana yg penting adalah murah dan menyimpan emas setiap bulan


5. Syarikat Melayu berlandaskan Islam dan bayar zakat setipa tahun

 6. Tiada had masa - boleh buat cepat atau perlahan..yg buat lambat pun blh dapat downline free je..ini lah plan yg bagus kerana upline yg aktif dapat bantu downline yg kurang aktif..plan membantu downline lain dpt duit..

 7. Anda boleh menaja tanpa had..yg penting tajaan anda membantu rakan lain dapat bonus (plan cun membantu rakan di bawah.bukan matahari yg pentingkan leader yg blh menaja sahaja hahaha...)


8. Bukan MLM tetapi sisitem Binari dan yang penting bukan kayakan orang atas...dalam Powergold anda usaha anda berjaya...Sendiri buat sendiri dapat...ada faham!!hihi.. dan yg penting upline anda memang awesome akan bantu anda siap bg kaki free tau...


9. Bonus dibayar 3 kali sebulan (10hb, 20hb dan 30hb)

10. Tiada produk untuk dijual, takde nak jumpa2 org bawa produk huh!,

11. Anda boleh memiliki beberapa akaun tanpa had..

12. Tak perlu paksa2 downline/network jalankan biz krn semua org buat untung dgn powergold samada dia aktif atau tidak..

13. Tak perlu beli stok emas walalupun taraf stokis..urusan pembekalan dan penghantaran sepenuhnya dibuat oleh syarikat..

14. Tak perlu nak maintain2 point bagai...

15.Kos rendah untuk memulakan perniagaan..rm350 sekali sahaja yg semua org mampu keluarkan..siap dapat FREE 0.5g syiling emas 999.9

16.Pasaran seluruh dunia asalkan di negara berkenaan ada internet (tak dpt nak kira ramai prospek yg bakal berada dalam network anda hahaha...)

17.Produk disukai dan diminati oleh semua orang..

18.Berapa byk akaun nak buka pun takde masalah..

19.Terbuka kepada seluruh masyarkat dunia dan tidak terhad kpd warganegara sahaja..biz woldwide.peluang cukup besar utk makan bonus menaja, bonus pair dan matching dunia perghh..

20.Satu cara mudah untuk mendapatkan pendapatan aktif dan pasif seumur hidup..

21.Dapat withdraw setiap hari (jika mahu) melalui stokis atau direct dgn syarikat..

22.Penghantaran produk dibuat oleh syarikat, selamat dan tidak menyusahkan ahli..

23.Bonus/penghargaan syarikat kepada ahli2 yg komited, yg berjaya;bonus stokis terbaik, bonus kepimpinan, bonus penjaan peribadi, dan lain2 penghargaan yg dinikmati ahli..

24.Bonus auto masuk bank 3 kali sebulan..

25.Bonus pengaktifan yg tinggi bagi ahli pakej stokis..

26.Bonus Sponsor, pairing dan matching yang tinggi dan lumayan..

27.Income bole diwarisi sampai bila2 selagi wujudnya perniagaan ini..

28.rangkaian seluruh malaysia dan juga rantau asia boleh buat belian/tempahan..

29.Boleh beli/tempah terus samada melalui stokis atau terus ke syarikat..

30.Bole buat call/sms/internet terus dgn pihak pengurusan..

31.Produk diiktiraf dan dikenali..

32.Menjadi pembekal, pengedar produk siap kpd individu, peruncit dan kedai2 emas..

33.Dimiliki oleh sebuah syarikat yang sangat kukuh iaitu amathys creation sdn.bhd.

34.Biz real; ada pejabat, ada lesen, ada produk yg disukai oleh seluruh manusia tak kira dimana huh..plan yg simple api lumayan..

35.Kerjasama erat semasa rakan biz tak kira dari mana group pun..

36.Harga emas dijamin lebih murah dari pasaran perghhh..untung bg sesiapa yg suka niaga brang kemas scr runcitam..

37. Sokongan pengurusan tahap amat terbaik:cepat dan cekap dlm menyelesaikan masalah berbangkit..

38.Khidmat nasihat percuma..

39.Dapat timba ilmu dan kemahiran lain berkaitan produk, trading dll kearah menyediakan ahli powergold membuka kedai emas sendiri di masa akan datang..

40.Satu2 nya biz boleh dikatakan tak de langsung risiko utk rugi..

41.Dan banyak lagi kestimewaan2 lain yg tak mampu ditulis semua..apapun powergold biz terbaik utk semua org samaada dr dalam negara mahupun dr luar negara


42. Beli emas 916 / barang kemas trading dengan MURAH


43. Apabila terjebak dengan Powergold percayalah...pantang korang ade duit mesti nak beli emas... Macam beli Gula-gula...hehe...Bettul!!

44. Emas sentiasa bernilai tak kira harga emas naik atau turun yang penting bernilai satu DUNIA


45. Boleh dijual/dipajak/digadai dalam atau luar negara... TERBAIK...!!!



Whatsapp saya 013-6883152...jom kita sembang2 emas..insyaallah saya ada untuk anda...sama2 kita share ilmu kebaikan ini...amen...


****SyikinRichGold








Google+ Followers

Designed By VungTauZ.Com